BO-MED EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOLGÁLTATÓ BETÉTI TÁRSASÁG AKADÁLYMENTES HONLAPJA
DR. KOVÁCS KATALIN háziorvos
általános, üzemorvostan és homeopátia szakorvos

BO-MED Bt. honlapjának akadálymetesítése Duna-Mecsek Területfejlesztési Alapítvány által elnyert DMTA-Norvég-2009/01-01 azonosítószámú „Orvosi rendelő akadálymentesítése” (7150. Bonyhád, Gagarin u. 2-4.) című pályázat támogatásával valósult meg.

Betűméret I kicsi I közepes I nagy

BEMUTATKOZÁS

Dr. Kovács Katalin háziorvos

1981-ben végeztem a POTE Általános Orvostudományi Szakán. Első munkahelyem a Bonyhádi Városi Kórház volt. Először a belgyógyászaton, majd a Zománcárugyárban dolgoztam. 1983. óta vagyok háziorvos.
Általános orvostanból, üzemorvostanból és homeopátiából szakvizsgáztam.
Több mint 30 éve vagyok házas. Férjem köztisztviselő, két gyermekem van. Tünde lányom végzett orvos. Jelenleg 3 fiú unokámat neveli. Flóra lányom érettségi után az idegenforgalmat választotta. Jelenleg Stuttgartban dolgozik.


Szűcs Renáta körzeti ápolónő

Szűcs Renáta vagyok, Bonyhádon születtem. 1991-ben végeztem Szekszárdon az Egészségügyi Szakiskolában. 1992-1993. év közepéig a bonyhádi sebészeti osztályon dolgoztam.
1993. 07. 01-jétől dolgozom itt az I. sz. felnőtt háziorvosi körzetben. Ez idő alatt szereztem meg a körzeti ápolói képzést.
13 éve vagyok házas, 2 gyermekem van, Bence 12 éves, Zsanna 3 éves


Grádwohlné Benkő Beáta körzeti ápolónő

Grádwohlné Benkő Beáta vagyok, Pécsen születtem. 1992-ben végeztem Komlón az Egészségügyi Szakközépiskolában. 1992-1994-ig a bonyhádi Sebészeti Osztályon dolgoztam, mint ápolónő. 1994-től dolgozom az I. sz. felnőtt háziorvosi körzetben, ez idő alatt végeztem el a körzeti ápolói és a foglalkozás egészségügyi szakápolói képzést. Jelenleg is itt és ebben a munkakörben dolgozom. 16 éves házasságom alatt két gyermekem született: Dominik (13), Hanna (5).

 

 

   

© takaro@takaro.hu